Steden - Bus tours. Specialist in Stedentrips. Bus verhuur met chauffeur.

Ga naar de inhoud
Steden
Stedentrips boekt u eenvoudig en veilig bij Bus Tours. Maak een keuze uit één van onze stedentrips naar wereldsteden als Praag, Berlijn, Parijs, Kopenhagen, Londen of een van de andere steden. Onze stedentrips zijn altijd inclusief vervoer, overnachtingen en ontbijt. Zo kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke stedentrip.
City Parijs
Parijs is een echte wereldstad en het behoort tot de best bezochte steden ter wereld. De Franse hoofdstad heeft een enorme aantrekkingskracht op internationale en Franse bezoekers. Aangezien er altijd wel iets te doen is op het gebied van kunst, sport, winkelen, cultuur of uitgaan.

"Onze doelgroep is erg breed en wij richten ons in het bijzonder op stedentrips, excursie reizen."
City Rome
Onze busreizen Rome worden zeer zorgvuldig samengesteld. Zo ziet u tijdens uw busreis naar Rome op comfortabele wijze wat u absoluut niet mag missen tijdens deze busreis Rome. Rome heeft heel veel te bieden!


City Praag
De stad Praag is een van de mooiste steden van Europa. Praag heeft dankzij haar schoonheid al vele bijnamen gekregen zoals bijvoorbeeld de gouden stad of de stad met honderd torens. Praag is al eeuwen oud en beschikt dan ook over veel geschiedenis. De stad wordt gekenmerkt door de vele binnenplaatsen, pleinen en oude steile steegjes.


"Ga er even heerlijk tussenuit – met een  Stedentrip !".
City Londen
Londen is de mooie hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en alleen om die reden al een bezoek waard. Londen heeft haar bezoekers veel te bieden. De typerende zwarte taxi’s de wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen langs de weg en de gezellige Engelse pub, geven Londen sfeer.


City Berlijn
De unieke stad Berlijn, die ooit verdeeld was in twee delen, is nu weer één bruisende stad. En wat voor een stad, Berlijn is een mengeling van oude historische architectuur en hippe hedendaagse wijken. De kunst- en shopliefhebbers zullen in deze unieke stad zeker niets te kort komen.Write Us
Info
Bus Tours
Telefoon: 085-0601162
Openingstijden
Ma t/mVr
Zaterdag
Copyright Bus Tours 2020
Terug naar de inhoud