Service - Bus tours. Specialist in Stedentrips. Bus verhuur met chauffeur.

Ga naar de inhoud
Complexe reizen, grote groepen, meerdere locaties?

Bus Tours  biedt transportoplossingen voor scholen en organisaties, groot en klein. we kunnen bijna altijd voldoen aan de specifieke behoeften van uw groep.  uw persoonlijke Bus Tours-contactpersoon zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Directe vragen over wat we kunnen doen voor uw evenement of organisatie?

Dagtochten
Behalve het uitvoeren van de door u georganiseerde dagtochten, kunnen we voor u ook een verzorgde dagtocht samenstellen, waarbij we rekening houden met al uw wensen en de wensen van de groep.

Chauffeurs
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit. Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen

Meerdaags touringcarverhuur
Touringcar huren voor een meerdaagse reis. Bus Tours is absoluut een specialist op het gebied meerdaags reizen binnen en buiten Europa. Wij rijden naar alle Europese landen en ver daarbuiten.
De Touringcar
Bij de uitvoering van uw opdracht maken wij gebruik van ons eigen moderne wagenpark welke voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Onze bussen en luxe touringcars variëren in grootte van 16 tot en met 92 zitplaatsen. Wij kunnen u van dienst zijn met mini-bussen, midi-bussen, luxe touringcars, VIP-bussen, fiets-bussen en dubbeldekkers. Onze voertuigen zijn minimaal voorzien van airconditioning, tv, dvd, toilet, koelkast en minibar.


Service
• Tourist Class: verstelbaar tot 30°, stoelafstand: 75 cm
• Comfort Class: verstelbaar tot 35°, stoelafstand 85 cm
• Royal Class: verstelbaar tot 41°, stoelafstand 90 cm
• Top Class: verstelbaar tot 48°, stoelafstand 94 cm
Info
Bus Tours
Telefoon: 085-0601162
Openingstijden
Ma t/mVr
Zaterdag
Copyright Bus Tours 2020
Terug naar de inhoud